Tilbud til din udviklingKlarsyn


Sessions 1:1 og forløb
Livet skal give mening og værdi. Der skal være energi, samt overskud til at klare de mange udfordringer. Jeg tilbyder klarsynsessions og forløb som vil lette dig.

Du er altid velkommen til at kontakte mig til en kort indledende snak, inden du bestiller en tid. Når du så har bestemt dig begynder der en proces, fordi du har taget en beslutning og i det vil du allerede føle dig lidt lettere. Når vi mødes, enten fysisk, online eller over mobiltelefonen, stiller jeg ind på din livsituation og fortæller dig om dig og dit liv, som jeg ser dig. Der er flere måder hvorpå en klarsynssession kan udarte sig. Du bestemmer og det er også dig, der altid vil være den, der skal træffe det endelige valg om, hvad du gør og vil. Måske vil du vide mere om din fremtid og hvad der ligger til dig på din vej. Måske er der en livssituation, som du ganske simpelt hen ikke kan finde ud af at løse selv. Ligemeget hvad du har på hjertet og i tankerne. Så ser vi på det og finder nogle gode vinkler, så du kan blive lettet og få mere energi til at tackle din hverdag.

Din fortid og fremtid kan blive berørt i forhold til det, der er relevant for dig, lige nu. Fortiden kan vise, hvad der forhindre dig i at nå det liv, som du gerne vil leve. Du kan hænge fast i fortiden og være blokeret for at få en bedre fremtid. Uhensigtsmæssige psykologiske mønstre kan få dig til at trampe i en opslidende trædemølle, hvor du føler dig utilstrækkelig, forkert, ikke god nok, utryg og som giver tunge følelser og myldertanker. Dem ser vi på og jeg “ kortlægger” det, som jeg kan og jeg vil hjælpe dig til at få indsigt i, hvordan du kan ændre mønstre og adfærd, der ikke længere gavner dig og dit liv. Du kan have brug for at få hjælp til at se din relation til andre, så du kan sætte grænser, og du kan have brug for at blive skarpere til at træffe beslutninger. Et kig ind i fremtiden kan give dig tryghed og mod, mens et kig i fortiden kan give dig en større frihed til at være dig og den, du er.

kigge.webp
natur-landskab.webp

Du kan derfor forvente i klarsynet at få rådgivning, vejledning og metoder, der kan støtte dig i din personlige selvudvikling, styrke dig igennem selvledelse, så du kan blive skarpere til at sætte grænser og træffe beslutninger, samt får du mere energi i hverdagen, når du bliver lettet.

Når jeg møder dig som min kunde eller elev, vil jeg helt bevidst træne dig i selvledelse og i at bruge din intuition, så du bliver mere bevidst om dig selv og dine omgivelser.

KLARSYN giver dig overblik
De mest almindelige temaer som jeg oplever mine kunder kommer til mig for at få hjælp til er:
- Kærlighed
- Karriere
- Parforhold
- Personlig udvikling
- Spirituel udvikling
- Job/uddannelse
- Sorg og krise
- Familie/børn
- Økonomi, firma -herunder personalepolitik.

Jo mindre jeg på forhånd ved om dig og dine problemstillinger, jo bedre. Du skal derfor oplyse mig så lidt som muligt før vores møde. Klarsynet varer ca. 1 time. Du kan vælge at optage den, så du har den hos dig. Hvis du ikke har mulighed for at komme til mig fysisk, kan du vælge at få en telefonclairvoyance eller online over Zoom, hvor jeg sender et link til dig. I så fald skal du sende mig din mailadresse. Det aftaler vi nærmere. Ønsker du at bestille tid kan du bruge min kalender booking, eller du kan kontakte mig på tlf: 60188133

Fokus på træning af intuition og transformation


Selvledelse er et af dine væsentligste fokus, når du har dit daglige gang og virke i erhvervslivet. Du har brug for at kunne træffe hurtige og gode beslutninger, samt kunne vide og se meget mere, end de fleste kan vide og se omkring virksomheden. Så dine lederegenskaber skal styrkes og modnes. Det sker helt automatisk, når du træner din intuition. I den træning krævers der, at du åbner dig mere op for dine helt naturlige evner, og derved lærer du ex bedre at kunne afkode, aflæse relationer og situationer.

Jeg oplever og betragter enhver business i alle brancher som selvudviking, træning af intuition og kontinuerlig mulighed for transformation, fordi de udfordringer, som du får igennem din karriere, udvikler dig meget og nogle gange hurtigere, end du måske selv kan forestille dig.Det er dit eget ansvar at have styringen over dig selv, for at kunne lede dig selv og andre i den rigtige retning, hvor der kan skabes de forventede resultater.

Spirituel ledelsesudvikling handler faktisk om at få dig, dit virke og dine opgaver til at fungere som en højere enhed i samfundet, i fælleskabet, hvor du kan bruges som en sammenhængende kraft bag det, du vælger at investere i, som medmenneske. Det er dit eget ansvar at have styringen over dig selv, for at kunne lede dig selv og andre i den rigtige retning, hvor der kan skabes de forventede resultater.

teamwork.webp
forretning-aftale.webp

Din fortid, nutid og fremtid kan blive berørt i forhold til det, der er relevant for dig, lige nu. Som oftest er det fortiden, der viser hvor de uhensigtsmæssige mønstre er opstået og jeg vil hjælpe dig til at forstå, hvordan du kan ændre mønstre og adfærd, der ikke længere gavner dig, dit liv og din karriere, så du kan nå dine mål. Du kan have brug for at få hjælp til at se dine muligheder og træffe valg. Et kig ind i fremtiden kan give dig tryghed og mod. Du vil i klarsynet få rådgivning, vejledning og metoder, der kan støtte dig i din selvudvikling.

Det kan du få af et forløb:
- Skærpet din intuitive evner.
- Se din situation fra flere perspektiver. Hvad er egentlig din “business”?
- Skarpere indsigt i konflikter og nye måder at håndtere konflikter på.
- Modet og metoder til at skabe betydningsfulde forandringer.
- Forløsning af uforløst potentiale og talenter hos dig selv og dine medarbejdere
- Bevidsthed om hvorfor du føler, det du gør og har det, som du har det.
- Indsigt i dit eget lederskab og metoder til at styrke dig og dine eventuelle medarbejdere og din forretning.
- Indsigt i dine psykiske mønstre, som blokere dig.
- Nye muligheder for at inspirere dine omgivelser.

Andre muligheder for udvikling i erhvervslivet

Find det bedste match
Jeg kan være en stor hjælp når du/I skal finde de bedste match til virksomheden. Det kan være i forbindelse med ansættelse af nyt talent eller ved omstruktureringer i virksomheden. Ved hjælp af en skarp intuition og klarsyn, kan jeg bidrage til at finde det bedste match mellem eksisterende og potentielle nye medarbejdere, ledere og hele afdelinger.

1:1 coaching
Hvor du som leder eller medarbejder får metoder og indsigten til at styrke arbejdsglæde, motivation og performance på arbejdspladsen. Gennem indsigt og erkendelser, finder du potentialet for procesoptimeringer for at skabe sammenhængskraft, inspiration, tid og lyst til at få gennemført strategiomlægninger og skabe større trivsel generelt.

Gruppecoaching for ledere
Hvor I får en fælles indsigt i alt det, som er beskrevet under 1:1 coaching, samt styrke jeres fælles lederstrategi. Fælles indsigter og vigtige erkendelser er præcis det, der skal til for at gøre arbejdsmiljøet bedre og lettere for alle i virksomheden.

En total forandring i virksomhedskulturen
Ved hjælp af 1:1 coaching, gruppecoaching, foredrag, workshops, peptalks og proceskonsultationer. Forløbet vil altid blive tilrettelagt efter den specifikke virksomhed.

Foredrag, workshops og peptalks
Til morgenmøder, events, arrangementer. Ved at rykke og ryste i deltagerne skaber vi grobund for umiddelbare indsigter og motivation til forandring.

Børn & Unge


Sådan foregår en klarsynscoahing mellem dig som forældre, dit barn og mig

Børn og unge er sensitive og tilpasningsdygtige. De fortjener et godt liv og nogle gange er udfordringer store også for dig som forælder.

Jeg ser en højere mening med familien som en helhed. Det er i familien barnet og den unge kan få “programmeret” sig til en livsfilosofi, som de skal teste af, indtil de finder deres egen vej i livet, skabe deres egen livsfilosofi. Det er i familiens omgivelser, at børn og unge udvikler sin intelligens og deres intuition, mens de skaber et intellektuelt fundament, som de skal bruge for at klare sig igennem livet. Det som jeg mener, at der skal være opmærksomhed på, for at vi kan gøre det bedre for vore børn og unge er, at det er deres intelligens, der kan udvikle dem og det er intelligens der kan udvide intellektet og ikke omvendt. Altså det er deres egen hjertekraft, deres eget medfødte talent, der udvikler dem, hvorved de kan styrke intellektet og lære at klare sig på bedst mulige måde. Jeg kan gå ind og se, om der er en sjælsconnection og om der ligger en sjælskontrakt til nogle af familiemedlemmerne.

blomst.webp
fjælde.webp

Du er altid velkommen til at kontakte mig til en kort indledende snak, inden du bestiller en tid. Når du så har bestemt dig begynder der en proces, fordi du har taget en beslutning. Når vi mødes, enten fysisk, online eller over mobiltelefonen, stiller jeg ind på jeres familierelation og livsituation, hvor jeg oplyser dig mere om det, som jeg ser af udfordringer. Der er flere måder hvorpå en klarsynssession kan udarte sig. Du bestemmer og det er også dig, der altid vil være den, der skal træffe det endelige valg om, hvad du gør og vil. Måske vil du vide mere om fremtiden og hvad der ligger til dig og din familie på din vej. Måske er der en livssituation, relation her og nu, som du ganske simpelt hen ikke kan finde ud af at løse selv. Ligemeget hvad du har på hjertet og i tankerne. Så ser vi på det og finder nogle gode vinkler.

Dig og din familie kan trampe i en opslidende trædemølle, som giver tunge følelser og myldertanker. Dem ser vi på og jeg “ kortlægger” det, som jeg kan og jeg vil hjælpe dig til at få indsigt i, hvordan du kan ændre mønstre og adfærd, der ikke længere gavner dig og din familie. Du kan have brug for at få hjælp til at se din relation til de andre familiemedlemmer, så du kan sætte grænser, og du kan have brug for at blive skarpere til at træffe beslutninger. Et kig ind i fremtiden kan give dig tryghed og mod, mens et kig i fortiden kan give dig en større frihed og du kan få mere energi til hverdagen, så du opnår en mere balanceret hverdag.

KLARSYNSSESSIONEN giver dig et overblik
De mest almindelige temaer som jeg oplever forældre kommer til mig for at få hjælp til er:
- Knas i forældrens kærlighedsliv som påvirker børnene.
- Udfordringer omkring dagsinstitutionen
- Udfordringer med grænsesætning.
- Specifikke udfordringer i dagligdagens situationer.
- Sjælsconnections og sjælskontrakter.