Uddannelsen”Jeg tror virkelig på en bedre fremtid for os alle. Jeg føler et ansvar og en forpligtigelse til at dele mine erfaringer, som jeg har lært om det at transformere et liv under pres med angst og frygt til et liv med respekt og tillid til, at alt er præcis som det skal være i hvert øjeblik”

Træn din intuition, klarsyn og klarfølelse


I virkeligheden kan du mere, end du selv tror! Det kan bare tage lidt længere tid at finde ud af det. Udvikling er ikke et Quickfix, for de holder som regel kun kort tid.

Udvikling er en varig forandring, som du giver dig selv, hvor du betaler en høj pris, men som giver dig mere af værdi og en højere mening med dit liv.

For at du kan finde ud af, hvad du vil og kan, må du finde ud af, hvem du er og hvad du står for. Det kan du finde ud af på Marthalina Academy.

I løbet af 17 måneder vil du ikke kun ændre dit mindset og stå et bedre sted i dit liv. Du vil få uvurderlig viden, erfaringer og direkte oplevelser af dig selv, i et tillidsfuldt studierum, hvor der fokus på dig og din udvikling som det hele menneske.

Du bliver mere bevidst om dine kompetencer, særlige evner og talenter. Du får større indsigt i dig selv fysisk, følelsesmæssigt, psykologiske, mentalt, sjæleligt og åndeligt. Du gør din svage sider til dine styrker.

På mange spirituelle og alternative uddannelser er materialet beskrevet på forhånd og undervisningen foregår i nogle rammer, som er beskrevet af nogle andre mennesker, end dig. Der er skrevet millioner af selvhjælpsbøger og ledelsesbøger af andre. På denne her uddannelse er der nogle rammer, som du selv skal springe ved at blive mere modig og skrive din helt egen selvhjælpsbog, som jeg vil omdøbe til en selvledelsesbog.

Udover at skulle skrive din egen selvledelsesbog har du mulighed for at komme i fysisk og psykisk balance, hvorved du vil kunne bruge din indre styrke til at skabe dit helt eget kraftfelt omkring dig, så du kan bevare roen i enhver situation.

Dine medstuderende og jeg vil hjælpe dig til oplevelsen af sejr og følelsen af frihed til at være dig.

bog-natur-græs.webp
mona-bil.webp

Mestring af dit sind & ændring af mindset


Lær om:

Hvordan du kan mestre dit sind og hvorfor det er vigtigt - ud af følelsernes vold og ind i kontrol - Dramatrekanten.

Hvordan din fysiske krop kan hjælpe dig med at heale dig op - afgiftning af følelser og tanker.

Hvordan din hjerne fungerer - metoder til afstresning

Hvordan de feminine og maskuline poler kan bruges i det daglige liv - indre kraft / one point.

Hvordan dit energisystem virker igennem de universelle love - kærlig manipulation.

Hvordan dine psykologiske mønstre har sin indvirkning på dig og, hvordan du kan bryde med dem - Kærlighedstrekanten.

Hvordan du bruger din intuition og ser de tegn der kan føre dig sikkert fremad i dit liv - din indre GPS.

Hvordan du bliver mere bevidst om dine kvaliteter, evner og talenter - indre sikkerhed.

Oplev igennem din intuition om du har evner inden for klarsyn, clairvoyance eller andre evner - vished og tillid.

Uddannelsens underviser og erfaringsgrundlag


Første kvinde uddannet i militærpolitiet i SVN, uddannet i politiet, som bodyguard, souschef med personaleansvar og økonomisk ansvarlig i det private arbejdsmarked. Eliteidrætsudøver og vundet guld, samt sølv til Danmark.

I min tid i militæret og politiet har jeg lært at sætte mig selv til side for enhver pris, mens jeg løser opgaven. I samarbejdet betyder det, at jeg kan koncentrere mig fuldt ud og være neutral, ikke dømmende og forudindtaget, men klar og tydelig igennem mit klarsyn og spirituelle undervisning.

Jeg er født ud af en omrejsende familie, hvor der fandtes spåkoner og klarsynede, som de hed i gamle dage, og deraf har jeg arvet flere naturlige talenter.

Jeg har undervist og coachet mennesker i mange år og får bekræftet gang på gang, at vi alle er i samme båd, hvad angår det at være i følelsernes vold og det at have tankemylder, hvilket giver nogenlunde de samme udfordringer omkring både kærlighed og karriere.

Hvor end vi er i vores liv hver især, så er vi faktisk meget knyttet til hinanden som mennesker, sådan dybest set. Igennem dannelse og udvikling = holistisk uddannelse, lærer vi mennesker om, hvordan vi løfter os selv og, hvordan vi løfter i flok i stedet for at foretrække isolation og ensomhed.

mona profil.webp
mona kigge.webp

Indledende samtale forventningsafstemning


Udvikling kræver 100 procent commitment, hvis du vel og mærke virkelig mener, at du vil et andet sted hen, end hvor du er nu. Derfor skal du screenes og svare på nogle korte spørgsmål stillet af Mona Marthalina. Du skal også tænke dig godt og grundigt om du virkelige er villig til at arbejde målrettet med dig selv.

Studieforløbet er ikke et quickfix, men et varigt skifte i dit mindset, hvor du må være nysgerrig og opmærksom på at lære dig selv at kende på ny.

Du skal være forberedt på, at det kræver noget af dig, som du sikkert ikke har prøvet før. Til gengæld vil du få uvurderlig viden, erfaringer og direkte oplevelser af dig selv i et tillidsfuldt studieru

Du skal være åben for viden og læring omkring, hvordan energi, kraft, vibrationer og frekvenser virker på og igennem dig i samspil med studer omkring den konventionelle videnskab, naturvidenskab og åndsvidenskab.

Du skal være villig til at tage notater / arbejdsbog og til at afprøve og træne metoder i din hverdag mellem fremmøderne, så du oplever resultater.

Du skal selv gå vejen, og jeg skal nok guide dig efter bedste evne, men du skal villig til at lære at er at opfylde dig selv og dele det med andre, som du mener kan have værdi og give mening.

Dit ansvar. Du må love dine medstuderende og mig, at der er tavshedspligt og der altid er respekt omkring os alle.

Fysisk fremmøde den ene gang om måneden i de 17 måneder, er for at mærke hinanden og se hinanden i øjnene, så onlinemøderne kan blive mere nærværende og ærlige.

Min erfaring med mine elever er, at jeg styrker dem ved at gå ved siden af dem indtil de har lært det, som jeg har kunnet give dem videre på deres udviklingsvej.

Uddannelsens indholdUddannelsen er delt op i 8 moduler, hvor vi gennemgår dig, som den du er.

Kort opridsning af hvert modul


Yderligere information får du ved tilmelding.

Modul 1: Præsentation af din hologenetiske profil, som er dit skattekort, og gennemgang af hele pensummet og tidsforløbet. Vi mødes fysisk første gang, hvor vi har dit skattekort med, bogen GenNøglerne, en dagbog og skriveredskaber. Det bliver en lørdag fra kl. 10.00 – 16.00. Over de næste 3 lørdage mødes vi online i tidsrummet fra kl. 10.00 – 12.00.

Modul 2: Oplæg omkring ”Den fysisk krops funktioner” som varer 8 lørdage i træk og helst afgiftning af kroppen i forløbet. Men det er frivilligt. Vi mødes fysisk første gang, hvor vi har vores materialer med. Det bliver en lørdag fra kl. 10.00 – 16.00. Over de næste 7 lørdage mødes vi online i tidsrummet fra kl. 10.00 – 12.00.

Modul 3: Oplæg omkring ”Følelsesmæssig bevidsthed og relationer” som varer 8 lørdage i træk. Vi mødes fysisk første gang, hvor vi har vores materialer med. Det bliver en lørdag fra kl. 10.00 – 16.00. Over de næste 7 lørdage mødes vi online i tidsrummet fra kl. 10.00 – 12.00.

Modul 4: Oplæg om ”Psykiske arketyper og mønstre” som varer 8 lørdage i træk. Vi mødes fysisk første gang, hvor vi har vores materialer med. Det bliver en lørdag fra kl. 10.00 – 16.00. Over de næste 7 lørdage mødes vi online i tidsrummet fra kl. 10.00 – 12.00.

Modul 5: Oplæg om ”Offersindet og sindets funktion” som varer 8 lørdage i træk. Vi mødes fysisk første gang, hvor vi har vores materialer med. Det bliver en lørdag fra kl. 10.00 – 16.00. Over de næste 7 lørdage mødes vi online i tidsrummet fra kl. 10.00 – 12.00.

Modul 6: Oplæg om ”Tankerne der tæller og vaner” som varer 8 lørdage i træk. Vi mødes fysisk første gang, hvor vi har vores materialer med. Det bliver en lørdag fra kl. 10.00 – 16.00. Over de næste 7 lørdage mødes vi online i tidsrummet fra kl. 10.00 – 12.00.

Modul 7: Oplæg om ”Visdom er selvledelse” At hvile i dig selv som varer 8 lørdage i træk. Vi mødes fysisk første gang, hvor vi har vores materialer med. Det bliver en lørdag fra kl. 10.00 – 16.00. Over de næste 7 lørdage mødes vi online i tidsrummet fra kl. 10.00 – 12.00.

Modul 8: Oplæg om ”Intuitionen, din vigtigste evne” som varer 8 lørdage i træk. Vi mødes fysisk første gang, hvor vi har vores materialer med. Det bliver en lørdag fra kl. 10.00 – 16.00. Over de næste 7 lørdage mødes vi online i tidsrummet fra kl. 10.00 – 12.00.

sti.webp
ugle-træ.webp

Praktisk information


Marthalina Academy tilbyder dig at gennemgå en spirituel uddannelse på 17 måneder.

Hvert hold har helt sin egen særlige sammensætning af 7 deltagere hvor de 6 er elever og en underviser, der fører hele holdet til en afsluttende let eksamen.

En forberedende samtale er et krav. Læs mere om det på siden.

Gæsteundervisere vil blive inviteret til de fysiske møder og online møder, når det er interessant og relevant for undervisningen.

Undervisningsforløb: Der vil være fire møder om måneden for at få det mest effektive flow i din uddannelse. Det indebærer er et fysisk fremmøde en gang om måneden fra kl. 10.00 til kl. 16.00 og tre onlinemøder fra kl. 10.00 til 12.00. Det vil fortrinsvis være lørdage eller søndage.

Onlineundervisning: Vil foregå på zoom, hvor du får tilsendt et link. Undervisningen vil blive optaget og du vil få fri adgang til linkene. Skulle der være en enkelt gang, hvor du ikke kan deltage, vil du kunne få undervisningen alligevel.

Lokation ved fysisk fremmøde: Aalborg og omegn. (maks 1 times kørsel fra Aalborg) Ved fysisk fremmøde skal du selv sørge for mad til dagen. Der vil blive serveret drikkevarer af te, kaffe og vand, samt lidt småt til ganen og den søde tand.

Materialer som altid skal være klar: Skriveredskab og dagbog. Hologenetisk profil og bogen GenNøglerne med Richard Rudd, samt hvad vi ellers aftaler. Underviser uddeler relevant materiale.

ENESTÅENDE TILBUD: Grundet det er første gang har jeg besluttet at for under 232 kroner I timen får du 14 timers undervisning pr måned.

Prisen på første hold som er et betahold er derfor kun 3250,00 kroner pr. Måned. Herefter vil prisen stige efter forespørgsel.

Kontakt mig for mere information om tid og muligheder.

Inspirationskilder til de studerende!


ÅNDSVIDENSKAB OG DE UNIVERSELLE LOVE
www.martinus.dk

ESOTERISK VISDOM OG DE UNIVERSELLE LOVE
www.visdomsnettet.dk

ASTROLOGI PÅ FLERE NIVEAUER
www.asak.dk

VIDENSKAB
www.videnskab.dk
www.hearthmath.ord

PSYKOLOGI
Netsider:
www.jungforalle.dk
www.psychologytoday.com
www.forbes.com
www.science.org


Bøger:


PSYKOLOGI
Viljens psykologi af Roberto Assagioli
Psykosyntese af Roberto Assagioli
Købes hos www.saxo.com

HERMETISK FILOSOFI
Kybalion af de tre indviede
Som lærer os om de syv principper.
Købes hos www.lemuelbooks.dk

AFBALANCERING AF ENERGICENTRE
Chakrabogen af Bodo J. Baginski
Købes hos Sphinx forlag/saxo

SPIRITUEL LEDELSE
Stephen R. Covey
De 7 gode vaner
Den 8 vane

gennøglerne-bøger.webp
gennøglerne.webp

GenNøglerne af Richard Rudd


En kort introduktion af bogen, som vi vil bruge flittigt til den spirituelle videnskabelige udvikling af dig, som en del af din uddannelse på Marthalina Academy.

1. Gennøglerne er en moderne fortolkning af I Ching.
2. Gennøglerne repræsenterer arketypisk forståelse.
3. Det er et spændende læringssystem.
4. Det er et lavpraktisk og jordnært system
5. Alt levende er energi.
6. Du er et elektromagnetisk felt.
7. Ubalancen.
8. Jorden er en kærlighedsplanet.
9. Hvert DNA (selve kodestrengen) er følsom.
10. Studierne vil give dig større bevidsthed hver dag.
11. Mit eget forløb igennem studierne.
12. Dit Hologenetiske profil er et skattekort.
13. Skattekortet er opdelt i 3 sekvenser.
14. Skyggerfrekvenser og gaverfrekvenser.
15. De 6 linjer - yderligere nuancer.
16. Undertrykt eller reaktiv?
17. En kort beskrivelse.
18. Du skal lære at mærke efter i din inderste kerne.
19. Du vil blive inspireret til at komme mere ned i din krop
20. Der er forskel på bevidsthed og viden
21. Afbalanceringen handler om det feminine og maskuline.
22. Det kræver indsigt i sig selv og det kræver erkendelser.