Mona Marthalina Kjærgård


Jeg er MONA MARTHALINA født i 1967, har to døtre og 5 børnebørn. Marthalina Academy er mit livsværk som udspringer af egne livserfaring, samt erfaringer med hundredvis af kunder, som jeg har vejledt igennem livsvigtige processer. Det har bidraget til at få mere ro i følelser og få styr på tankemylder i et til tider fortvivlet sind, så de har kunnet skabe et bedre liv i balance med sig selv og sine omgivelser. For et liv i balance, er et godt liv, som giver god og mere energi, samt større værdi.

MARTHALINA ACADEMY er et sted, hvor du kan finde hjem til dig selv, mens du mærker kraften og styrken indefra, så du bedre kan håndtere din virkelighed og konflikterne omkring dig, samt få løst dine daglige opgaver på værdig vis. På Akademiet kan du følge din helt egen spirituelle vej i takt med de opgaver, som du skal løse som fysisk menneske, den personlighed, som du er og det virke, som du har i, som en del af samfundet og fælleskabet. At gå på den vej betyder, at du skal træne din skelneevne og din intuition. Det er ganske simpelt en helt naturlig træning på Marthalina Akademi.

MIN FORNEMMESTE opgave med DIG er at træne dig i selvledelse, som giver dig følelsen af ro og at komme hjem til dig selv, så slutte fred med dine tanker og følelser og hvile i dig selv. Det får dig til at være centreret og balanceret, så du bedre kan tackle dit liv i hverdagen på en gode måde og skabe gode resultater. I det hjem, som er i dit indre, er du i sikkerhed og er lige præcis, som du skal være og herfra kan du klare meget mere, end du tror. Det er selvledelse indefra og ud.

DU har altid et VALG. Vælger du at få klarsyn af mig, møder du et begavet naturtalent, hvor klarsynet er baserest på den psykiske intuitive højere bevidsthed i samarbejdet med sjæl og ånd. Jeg er født ud af en omrejsende familie, hvor det er naturligt, at nogle af kvinderne har udviklet klarsynet til brug for at guide mennesker på deres livsvej. Jeg er spirituel underviser og klarsynscoach for mange mennesker med forskellig baggrund og har hjulpet hundredevis af kunde på deres vej.

TIL DAGLIG er jeg spirituel underviser på Marthalina Academy og klarsyncoach. Jeg formår at se hele dig ved hjælp af dine familierelationer, psykologiske mønstre, følelsesmæssige traumer, tankemønstre, vanemønstre og dermed bidrage til med at løse komplekse udfordringer, som du har i samspillet med den virkelighed, som du er en del af. Det vil genskaber ro til selvudvikling og transformation. Vi alle lever et liv på godt og ondt. Jo mere vi vælger det gode, jo mere får vi af det gode. Jeg inspirerer til, hvordan det kan lade sig gøre at skabe mere af det gode i takt med et nyt godt liv i balance.

mona.webp
barsk-pige-i-barsk-job.webp

Den første uddannede kvinde i Søværnets Militærpoliti og bodyguard


Jeg er den første kvinde i søværnets militærpoliti og bodyguard. Senere blev jeg uddannet i det virkelig politi, hvor jeg i 2007 valgte at holde en pause fra mandehørmen, så jeg kunne finde mig selv som kvindemenneske. Jeg er Danmarksmester i styrkeløft 5 år i træk, sølvmedaljevinder til de NM samt første kvinde, der stillede op til vægtløftning I Danmark.

Det tog tid at få smidt den “psykiske uniform” og der var flere stressbetingede mentale nedbrud, samt behandling af traumer, før jeg fandt vejen til et nyt liv og blev et helt menneske igen.

Når vi mister vores identitet, bliver vi rystet i vores grundvold. Det har jeg prøvet flere gange.
Det kræver mod at rejse sig, og komme videre. Jeg inspirerer dig til hvordan det kan lade sig gøre at rejse sig igen, og skabe et nyt godt og bedre liv.
Ligeledes inspirerer jeg dig til, hvordan du kan finde balancen i en kønsdiskrimineret virkelighed i erhvervslivet.

Marthalina Academy er mit nye sted


Jeg var engang selv et sted, hvor jeg så gerne ville have hjælp, fordi jeg følge mit utryg, udsat, sensitiv og sårbar, men jeg kunne ikke rigtig finde det rette sted for mig, som kunne give mig den tryghed, den forståelse, den indlevelse, der kunne give mig en følelse af at blive favnet den, som jeg i virkeligheden er, som en menneske med både en forbrændt personlighed og en sjæl, der virkelig har fået en hård prøvelse igennem livets hårde skole, som satte sig i kroppen som angst.

Jeg ville ikke puttes i en boks eller have en diagnose for at føle mig forstået. Jeg ville opleves som det menneske og den sjæl, jeg var og stadig er. Så nu har jeg skabt det sted, som jeg selv havde brug for dengang, fordi jeg oplever, at dem der henvender sig til mig, har brug for det samme som jeg. At blive set som dem, de er og undgå blive puttet i en boks.

Marthalina Academy er mit nye sted, hvor jeg har skabt grobund for, at du kan udvikle dig til at kunne stå stærkere i dig selv som menneske, med en større bevidsthed om dig selv og det liv, som du er kommet her for at udleve i samspil med andre, familie, venner, kollegaer og andre mennesker, der kommer ind i dit liv, for at spille en bestemt rolle, som du kan møde på Marthalina Academy, hvor du vil møde ​ ligesindede med hjertet på rette sted, og blive mødt, som den, du er. Du skal være så hjertelig velkommen.

Her kan du ændre din nuværende historie og skabe en ny historie, hvor du ikke længere behøver nøjes med at overleve, men hvor du finder ud af, at du kan at leve et godt liv, hvor du vil føle dig rig i det indre, såvel som i det ydre. Det betyder, at du skal have viljen til at ændre dit mindset og der vil ske et bevidsthedsskifte. Det kan både være smertefuldt og det kan give dig stor glæde. Du vil måske både le og græde. Det er der meget healing i, fordi at le og græde giver forløsning. Du vil udvikle din skelneevne og din intuition, så du kan finde ud af, hvad der er fake og fakta. Du vil kunne gennemskue, aflæse og afkode andre mennesker.

Uddannelsesmaterialet er sammensat af:
- Naturvidenskaben og Åndsvidenskaben
- Oplevelser fra egen spirituel dannelse
- Erfaringer samlet fra hundredvis af kunder/elever
- Nye Indsigter og erfaringer fra deltagerne
- Hologenetisk profil

ugle-træ.webp