Jeg har et dybt ønske om


At inspirere mine medmennesker til at blive endnu mere nysgerrige og modige til at åbne sig mere op for dybden i sig selv og åbne mere op for det ukendte, som indeholder talentstof, superevner og potentialer. Det vil bare gøre livet stærkere, mere eventyrligt og farverigt for os alle.

Fordi
det vil styrke den menneskelige "teknologi", så vi kan blive ved med at være menneskelige.
- ved hjælp af den "teknologi" bliver vi til bedre og dygtigere mennesker sammen.
- vi bliver sundere fysisk og psykisk.
- vi er skabt til at kunne løfte i flok for at overleve og det er der hårdt brug for i denne tid.
- jeg ved bare, at vi kan mere, end vi umiddelbart går og tror i vores travle dagligdag.

Det er, når du og jeg kan mærke os selv igennem hinanden, at vi forstår vores fælles ansvar og at vi kan og skal drage omsorg for livet, ved at hjælpe hverandre.

Jo dygtigere vi kan aflæse/afkode mennesker og situationer igennem vores intuition, jo dygtigere menneskekender, er vi. Jo mere følelsesmæssig moden bliver vi og det styrker vores psyke.

Det kan give meget mere af værdi for alle parter, jo mere bevidst, vi er om vores roller og værdi i relationer til andre.

Tusindvis af mennesker har været igennem mit "læringssystem" som skaber mulighed for at åbne og klare livsforandrende processer.

Mine kunder får modet til at tackle livet anderledes og de får metoder til at videreudvikle dem selv til at blive dygtigere til at drage omsorg for dem selv, så de kan stå stærkere i sig selv i samspil med andre.

Først jeg selv forstod mit eget design og koncept skulle jeg selv igennem nogle hardcore uddannelser som første kvinde uddannet i militærpolitiet i SVN, uddannet i politiet, bodyguard, souchef med personaleansvar og økonomisk ansvarlig i det private arbejdsmarked. Eliteidrætsudøver og vundet guld, samt sølv til Danmark.

mona.webp
mona-i-fjeld.webp

Mona Marthalina Kjærgård


Jeg er Mona Marthalina født i 1967, har to døtre og 5 børnebørn. Jeg har lært at sætte mig selv til side for enhver pris, mens jeg løser opgaven. I vores samarbejde betyder det, at jeg kan koncentrere mig fuldt ud og kan være neutral, ikke dømmende og forudindtaget, men klar og tydelig igennem mit klarsyn.

Til daglig er jeg spirituel underviser og klarsynscoach. Jeg formår at se hele dig ved hjælp af dine familierelationer, psykologiske mønstre, følelsesmæssige traumer, tankemønstre, vanemønstre og dermed bidrage til med at løse komplekse udfordringer, som du har i samspillet med den virkelighed, som du er en del af. Det vil genskaber ro til selvudvikling og transformation.

Du har altid et valg. Vælger du at få klarsyn af mig, møder du et begavet naturtalent, hvor klarsynet er baseret på den psykiske intuitive højere bevidsthed i samarbejdet med sjæl og ånd. Jeg er født ud af en omrejsende familie, hvor det er naturligt, at nogle af kvinderne havde et udviklet klarsynet til brug for at guide mennesker på deres livsvej.

Hos mig, kan du finde hjem til dig selv, mens du mærker kraften og styrken indefra, så du bedre kan håndtere din virkelighed og konflikterne omkring dig, samt få løst dine daglige opgaver på værdig vis. Du kan følge din helt egen spirituelle vej i takt med de opgaver, som du skal løse som fysisk menneske, den personlighed, som du er og det virke, som du har i, som en del af samfundet og fællesskabet.

Min fornemmeste opgave med dig er at træne dig i selvledelse og at træne din intuition, som giver dig følelsen af ro og at komme hjem til dig selv, så slutte fred med dine tanker og følelser og hvile i dig selv. Det får dig til at være centreret og balanceret, så du bedre kan tackle dit liv i hverdagen på en gode måde og skabe gode resultater. I det hjem, som er i dit indre, er du i sikkerhed og er lige præcis, som du skal være og herfra kan du klare meget mere, end du tror. Det er selvledelse indefra og ud. Har du flere talenter og potentialer, så ser vi på dem.

Den første uddannede kvinde i Søværnets Militærpoliti, bodyguard og politibetjent


Først skulle jeg igennem nogle hardcore uddannelser som første kvinde uddannet i militærpolitiet i SVN, uddannet i politiet, bodyguard, souchef med personaleansvar og økonomisk ansvarlig i det private arbejdsmarked. Eliteidrætsudøver og vundet guld, samt sølv til Danmark.

Jeg er den første kvinde i søværnets militærpoliti og bodyguard. Senere blev jeg uddannet i det virkelig politi, hvor jeg i 2007 valgte at holde en pause fra mandehørmen, så jeg kunne finde mig selv som kvindemenneske. Jeg er Danmarksmester i styrkeløft 5 år i træk, sølvmedaljevinder til de NM samt første kvinde, der stillede op til vægtløftning I Danmark.

Det tog tid at få smidt den “psykiske uniform” og der var flere stressbetingede mentale nedbrud, samt behandling af traumer, før jeg fandt vejen til et nyt liv og blev et helt menneske igen.

barsk-pige-i-barsk-job.webp

Når vi mister vores identitet, bliver vi rystet i vores grundvold. Det har jeg prøvet flere gange.
Det kræver mod at rejse sig, og komme videre. Jeg inspirerer dig til hvordan det kan lade sig gøre at rejse sig igen, og skabe et nyt godt og bedre liv.
Ligeledes inspirerer jeg dig til, hvordan du kan finde balancen i en kønsdiskrimineret virkelighed i erhvervslivet.

ugle-træ.webp

Marthalina Academy er mit nye sted


Jeg var engang selv et sted, hvor jeg så gerne ville have hjælp, fordi jeg følge mit utryg, udsat, sensitiv og sårbar, men jeg kunne ikke rigtig finde det rette sted for mig, som kunne give mig den tryghed, den forståelse, den indlevelse, der kunne give mig en følelse af at blive favnet den, som jeg i virkeligheden er, som en menneske med både en forbrændt personlighed og en sjæl, der virkelig har fået en hård prøvelse igennem livets hårde skole, som satte sig i kroppen som angst.

Jeg ville ikke puttes i en boks eller have en diagnose for at føle mig forstået. Jeg ville opleves som det menneske og den sjæl, jeg var og stadig er. Så nu har jeg skabt det sted, som jeg selv havde brug for dengang, fordi jeg oplever, at dem der henvender sig til mig, har brug for det samme som jeg. At blive set som dem, de er og undgå blive puttet i en boks.

Marthalina Academy er mit nye sted, hvor jeg har skabt grobund for, at du kan udvikle dig til at kunne stå stærkere i dig selv som menneske, med en større bevidsthed om dig selv og det liv, som du er kommet her for at udleve i samspil med andre, familie, venner, kollegaer og andre mennesker, der kommer ind i dit liv, for at spille en bestemt rolle, som du kan møde på Marthalina Academy, hvor du vil møde ​ ligesindede med hjertet på rette sted, og blive mødt, som den, du er. Du skal være så hjertelig velkommen.

Her kan du ændre din nuværende historie og skabe en ny historie, hvor du ikke længere behøver nøjes med at overleve, men hvor du finder ud af, at du kan at leve et godt liv, hvor du vil føle dig rig i det indre, såvel som i det ydre. Det betyder, at du skal have viljen til at ændre dit mindset og der vil ske et bevidsthedsskifte. Det kan både være smertefuldt og det kan give dig stor glæde. Du vil måske både le og græde. Det er der meget healing i, fordi at le og græde giver forløsning. Du vil udvikle din skelneevne og din intuition, så du kan finde ud af, hvad der er fake og fakta. Du vil kunne gennemskue, aflæse og afkode andre mennesker.

Uddannelsesmaterialet er sammensat af:
- Naturvidenskaben og Åndsvidenskaben
- Oplevelser fra egen spirituel dannelse
- Erfaringer samlet fra hundredvis af kunder/elever
- Nye Indsigter og erfaringer fra deltagerne
- Hologenetisk profil